Sastojci za kore:
- 16 jaja
- 16 žlica šećera
- 300 gr mljevenih oraha
- 4 žlice brašna
Sve sastojke pomiješati i od ove smjese peći 4 kore u kalupu za torte na 180°C oko 30 minuta.
Glazura:
- 120 gr čokolade
- 120 gr margarina
- 80 gr šećera
Otopiti margarin, čokoladu i šećer te sa glazurom preliti svaku koru posebno.
Fil:
- 16 žumanjaka
- 16 žlica šećera
Žumanjke i jaja izraditi na pari i dodati 1 margarin i 200 gr otopljene bijele čokolade. Sa smjesom filovati tortu i na kraju ukrasiti je sa šlagom. (recepti-svijeta.com)
Sastojci za kore:
Glazura:
Fil:
- 16 jaja
- 16 žlica šećera
- 300 gr mljevenih oraha
- 4 žlice brašna
Glazura:
- 120 gr čokolade
- 120 gr margarina
- 80 gr šećera
Fil:
- 16 žumanjaka
- 16 žlica šećera
Objavi komentar