Home
»
Glavna jela
»
Punjeni jastučići od svinjskog filea u hrskavoj panadi
Sastojci
- 1 veći svinjski file
- cornflakes
- 1 jaje
- 40 g slatkih feferona
- 50 g narezane dimljene pancete
- 40 g fileta kisele crvene paprike
- 50 g camemberta
- oštro brašno
- ulje
- sol
Koraci pripreme
- 1 Svinjski lungić izrezati uzdužno kao da se odmotava tepih te ga tanko istući između dvije folije. Od takvog komada mesa izrezati kvadratne odreske.
- 2 U blenderu samljeti feferone, pancetu, crvenu papriku i camembert i dodati žlicu octa od feferona. Odreske do polovice puniti mljevenom smjesom te preklopiti. Mesne jastučiće panirati u brašnu, razmućenim jajima s malo vode i zdrobljenom cornflakesu.
- 3 Pržiti na srednjoj vatri s obje strane po 4 minute(dobrahrana.jutarnji.hr)
Objavi komentar