Punjeni jastučići od svinjskog filea u hrskavoj panadi

punjeni-svinjski-fileSastojci

  • 1 veći svinjski file
  • cornflakes
  • 1 jaje
  • 40 g slatkih feferona
  • 50 g narezane dimljene pancete
  • 40 g fileta kisele crvene paprike
  • 50 g camemberta
  • oštro brašno
  • ulje
  • sol

Koraci pripreme

  • 1 Svinjski lungić izrezati uzdužno kao da se odmotava tepih te ga tanko istući između dvije folije. Od takvog komada mesa izrezati kvadratne odreske.
  • 2 U blenderu samljeti feferone, pancetu, crvenu papriku i camembert i dodati žlicu octa od feferona. Odreske do polovice puniti mljevenom smjesom te preklopiti. Mesne jastučiće panirati u brašnu, razmućenim jajima s malo vode i zdrobljenom cornflakesu.
  • 3 Pržiti na srednjoj vatri s obje strane po 4 minute(dobrahrana.jutarnji.hr)

Objavi komentar