Sastojci:
Priprema
Prva tri sastojka pomešajte, pa dobijenom masom obložite dno kalupa prečnika oko 23 cm koji ste obložili papirom za pečenje.
Mikserom umutite sir sa 200 g šećera, pa u tu masu umutite jaja, jedno po jedno. Umešajte vanilu i umućenu slatku pavlaku.
Podelite smesu na dva dela, pa u jedan umešajte na pari istopljenu čokoladu. Čokoladnu smesu rasporedite na dno pripremljene modle.
Kašikom sipajte belu smesu preko čokoladne. Strane kalupa obmotajte alufolijom, pa kalup ubacite u dublji pleh; sipajte vruću vodu u pleh da dođe do 3/4 visine kalupa sa masom. Pecite ovako oko 55 minuta na 150°C. Izvadite kalup iz pleha, ostavite ga na sobnoj temperaturi najmanje 1 sat, a zatim stavite u frižider da se potpuno ohladi.hranazadusu.com
Mikserom umutite sir sa 200 g šećera, pa u tu masu umutite jaja, jedno po jedno. Umešajte vanilu i umućenu slatku pavlaku.
Podelite smesu na dva dela, pa u jedan umešajte na pari istopljenu čokoladu. Čokoladnu smesu rasporedite na dno pripremljene modle.
Kašikom sipajte belu smesu preko čokoladne. Strane kalupa obmotajte alufolijom, pa kalup ubacite u dublji pleh; sipajte vruću vodu u pleh da dođe do 3/4 visine kalupa sa masom. Pecite ovako oko 55 minuta na 150°C. Izvadite kalup iz pleha, ostavite ga na sobnoj temperaturi najmanje 1 sat, a zatim stavite u frižider da se potpuno ohladi.hranazadusu.com
PRIJATNO ŽELI VAM MOJA KUNJICA
Objavi komentar