Koraci pripreme
- 1 Zagrijte pećnicu na 160-180 stupnjeva, a lim za pečenje dimenzija 20x20 cm prekrijte papirom za pečenje. Rastopite tamnu čokoladu s maslacem u mikrovalnoj pećnici ili na pari.
- 2 Dobro promiješajte zajedno brašno i prašak za pecivo, zatim dodajte šećer, kakao, rastopljenu čokoladu s maslacem i jaja. Kada ste sve to promiješali dodajte ušećereni đumbir te još jednom promiješajte.
- 3 Ulijte smjesu u lim za pečenje i zagladite smjesu da bude ravnomjerno raspoređena. Pecite 35-40 minuta. Dopustite svojoj poslastici da se dobro ohladi prije nego ju narežete na kocke. Posipajte šećerom u prahu prije posluživanja .dobrahrana.jutarnji.hr
Sastojci
- 150 g tamne čokolade, istrgane na prutiće
- 250 g maslaca
- 200 g smeđeg šećera
- 150 g glatkog brašna
- 1 kom praška za pecivo
- 50 g kakaa u prahu, prosijanog
- 3 velika jaja, izrađena
- 125 g ušećerenog đumbira, usitnjenog
- šećer u prahu, za dekoriranje
Dobar tek!
Objavi komentar